روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

وزیر کار: با اصلاح ارز ترجیحی بساط دلال‌ها جمع می‌شود| یک ریال از اجرای این طرح به جیب دولت نمی‌رود

  • کد خبر: ۱۰۸۳۲۸
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۸
وزیر کار: با اصلاح ارز ترجیحی بساط دلال‌ها جمع می‌شود| یک ریال از اجرای این طرح به جیب دولت نمی‌رود
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه با اصلاح ارز ترجیحی، بساط دلال‌ها جمع شده، یارانه به تولیدکنندگان داخلی رسیده و قاچاق تا حد زیادی از میان می‌رود، گفت: یک ریال از اجرای این طرح به جیب دولت نمی‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الله عبدالملکی در نشست «تبیین سیاست‌های اقتصادی دولت درشرایط کنونی» در جمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم افزود: گسترش عدالت درجامعه نباید درحد شعار باقی بماند، بلکه باید در تمامی لایه‌های جامعه جاری و ساری شود که یکی از مهمترین آن، مسأله یارانه است.

وی با اشاره به دلایل اصلاح ارز ترجیحی خاطرنشان کرد: هر سال بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان از جیب مردم و از محل صادرات دولت نه بخش خصوصی برای تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی هزینه می‌شد، اما فقط یک بخش از چهار بخش آن به مردم می‌رسید.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه سه بخش از این مبلغ هنگفت به دلال‌ها، تولیدکنندگان خارجی و قاچاقچی‌ها می‌رسید، اظهار داشت: بدون تردید ادامه روش گذشته با عقل و عدالت درتضاد بود، اما دولت گذشته حاضر به اصلاح این روند نشد و امروز دولت با آبروی خود به میدان آمده‌ است.

وی با بیان اینکه با اصلاح ارز ترجیحی، بساط دلال‌ها جمع شده، یارانه به تولیدکنندگان داخلی رسیده و قاچاق تا حد زیادی از میان می‌رود، تصریح کرد: دولت با انجام این طرح چالش برانگیز، اما عادلانه و عاقلانه، به دنبال پرداخت همان ۴۰۰ هزار میلیارد تومان به مردم است.

عبدالملکی با بیان اینکه بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۱ دولت حتی یک دلارهم نمی‌تواند به قیمت ۴۲۰۰ تومان بفروشد، گفت: بر اساس قانون، دولت باید برای کاهش فشار معیشتی بر مردم برنامه ریزی کند، از این رو کالابرگ الکترونیکی در دستور کار قرار گرفته‌است.

وی با اشاره به گران‌شدن مرغ، تخم مرغ، لبنیات و روغن پس از اجرای این طرح، از پرداخت نقدی یارانه معیشتی تا زمان فراهم‌آمدن زیرساخت‌های کالابرگ خبر داد و گفت: یارانه نان و دارو همچون گذشته برای همه دهک‌های جامعه پرداخت می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درادامه افزود: مردم برای اعتراض به دهک‌بندی‌ها می‌توانند به سایت hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کرده و جاماندگان از یارانه نیز به زودی با راه اندازی سامانه مستقل، ساماندهی شده و یارانه‌های اردیبهشت و خرداد به آن‌ها پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه اصلاح ارز ترجیحی قطعا به نفع مردم است، تخریب نظام اسلامی از سوی دشمنان و خناسان را مورد توجه قرار داد و گفت: دشمنان و بدخواهان با هر ابزاری به دنبال تخریب دولت هستند، از این رو همه دلسوزان انقلاب به ویژه روحانیت باید با جهاد تبیین دشمنان را مأیوس کنند.

عبدالملکی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه یک ریال از اجرای این طرح به جیب دولت نمی‌رود، گفت: با توجه به برخی از رویداد‌های بین‌المللی به ویژه جنگ اوکراین و افزایش چند ۱۰ درصدی برخی اقلام، ادامه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی تقریبا ناممکن بود.

وی با بیان اینکه درحال حاضر بسیاری از کشور‌های جهان به‌دنبال افزایش ذخایر مواد غذایی خود هستند، خاطرنشان کرد: اصلاح ارز ترجیحی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر بوده و ضمن تقویت تولید در داخل کشور، در نهایت به نفع مردم و جامعه خواهد بود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به برخی اعتراضات در رابطه با دهک بندی‌ها، از بررسی بیش از ۱۰ شاخص در چند سال متوالی برای این کار خبر داد و گفت: دولت پیش از اجرای این طرح، در ابعاد گوناگون درحال توضیح و تبیین آن برای مردم است.

وی با اشاره به برخی نگرانی‌ها در رابطه با افزایش قیمت همه کالا‌ها پس از اصلاح ارز ترجیحی، گفت: گران شدن مرغ، تخم مرغ، روغن و لبنیات، به صورت غیرمستقیم و البته ناچیز درافزایش قیمت برخی کالا‌ها که از این چهار کالای اساسی تولید و تشکیل شده‌اند، اثر دارد.

عبدالملکی تصریح کرد: اما گران شدن دیگر کالا‌ها بر اثر جو روانی اجرای این طرح قابل پذیرش نیست و دولت با همکاری وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و سازمان تعزیرات حکومتی و بسیج کاملا بر بازار مسلط خواهد و با اجرای قوانین سخت‌گیرانه و پلمب، با این گرانی‌ها مقابله می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت برای مدیریت بازار پس از اصلاح ارز ترجیحی محکم ایستاده و برنامه‌ریزی کرده‌است، گفت: البته این به معنای سرکوب قیمت‌ها نیست، زیرا برخی کالا‌های وابسته به چهار کالای اساسی افزایش قیمت منطقی خواهند داشت و برخی قیمت‌ها از جمله حمل و نقل، نه به دلیل اجرای این طرح، بلکه به دلیل تورم و هزینه‌های مرتبط افزایش یافته‌اند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه عدم اجرای این طرح ماهانه ۳۸ هزار میلیارد تومان از جیب مردم هزینه دارد، عجله برای اجرای آن را به نفع مردم دانست و گفت: افزایش دستمزد کارگران، بر اساس مدل‌های برآوردی، کمترین آثار تورمی را بر اقتصاد دارد.

وی با بیان اینکه کسری بودجه، خلق نقدینگی توسط بانک‌ها و نرخ ارز از مهمترین عوامل تورم زا در کشور بوده و توسط دولت در حال مدیریت هستند، اظهار داشت: یکی از مهمترین دلایل قاچاق، صرفه اقتصادی آن است که ضمن استحکام قواعد نظارتی، باید این انگیزه‌ها از میان برود.

عبدالملکی در پایان، اکسیر اصلی بهبود وضعیت اقتصادی کشور را رونق تولید درکشور عنوان کرد و گفت: رفاه واقعی مردم در سایه افزایش تولید داخلی حاصل می‌شود که دولت با اصلاح ارز ترجیحی و برنامه‌های دیگر، به شدت به دنبال تحقق این مسأله است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->